Szolgáltatások

Személyes illatutazás

Eléd helyezek egy dobozt, tele a legszebb olajokkal és kezdődhet az ‘utazás’. Mikor először találkozol velük, nem fogod tudni, mit szagolsz, csak elmélyülsz az illatokban. Ahogyan szépen megnyitnak, elkezdesz mesélni az élményeidről,  aztán én is mesélek a növényről, amivel találkozol. Nem kell erőltetni semmit, egyszerűen csak észreveszed majd, ahogyan spontán történik minden, és elkezdtek kommunikálni. Nagyon szép kapcsolódás a növényekkel és önmagaddal.

Páros illatutazás

Ez a személyes illatutazás páros verziója. Minden ugyanúgy történik, itt viszont köztetek is kialakul egy nagyon intim, bensőséges találkozás az olajok által. Sokszor olyan oldalát is megláthatjátok magatoknak és a másiknak, amit nem ismertetek vagy alap esetben nehezen fértek hozzá. Nagyon jó, elmélyítő hatással lehet ez a közös élmény párokra és barátokra is. Fontos, hogy ha együtt érkeztek, legyen köztetek stabil bizalmi viszony. 

Nőkkel való munkáim

A nőkkel való munkám fundamanetumát a virágok és azok fantasztikus esszenciái adják, de a velük való foglalkozás túlmutat az aromaterápián. Azokat, akik női témával érkeznek hozzám, virágesszenciákkal, gyógynövényekkel, ceremoniális kakaóval, méhmeditációval, és gyógyító zenékkel kísérem a belső illatutazáson. Szívügyem a női gyógyulás és kiteljesedés támogatása, így rendszeresen készítek feminin keverékeket. Erről bővebben a ‘Nőknek‘ menüpont alatt olvashatsz.

Személyes tanácsadás

Ha valamilyen lelki vagy testi problémával küzdesz és nyitott vagy az aromaterápiás megoldásokra, szeretettel várlak egy személyes vagy online konzultációra. Én nem készítek diagnózist, viszont ha van orvosi diagnózisod, vagy saját magad által megfigyelt tünetekre keresel természetes megoldást, megbeszéljük, hogyan támogathatnak téged az olajok. Rengeteg esetben kimagaslóan pozitív eredmények és gyors javulás figyelhető meg.

Tematikus workshopok

Időnként csinálok workshopokat is, ahol többen találkozhattok az olajokkal, megismertetlek titeket többféle prémium márkával, csoportosan is belekóstolhattok az illatutazásba, ami megint egy teljesen más élmény, kipróbálhattok olajokat és elmondom, hogyan kezdhetitek el beépíteni őket a mindennapokba, mire érdemes nagyon figyelni a kezdésnél. Az események fül alatt megtalálod, ha tartok ilyet a közeljövőben.

Együttműködések

Ha szívesen dolgoznál együtt, tréningeket, női kört tartasz, az irodádba keresel olajokat a fókuszált munka segítéséhez, vagy terápiás munkát végzel és segítenéd a folyamatokat illóolajokkal, keress bátran, és megbeszéljük, milyen együttműködési lehetőségeink vannak, milyen olajokat érdemes beépíteni a munkádba. 

Személyes illatutazás

Szaglásunk a becslések szerint tízezerszer pontosabban érzékel a többi érzékünknél. Olyan érzelmi állapotainkhoz és viselkedéseinkhez kötődik, amelyeket olykor gyermekkorunk óta magunkkal hordozunk. A szervezet által észlelt illat gyorsabban jut el az agyba, mint a látvány vagy a hang. Ezért lehetséges az, hogy mikor találkozol majd az általam mutatott illatokkal, azok szinte azonnal hatni fognak rád, és rengeteg olyan dolgot megmozdíthatnak benned, ahová más eszközökkel sokkal nehézkesebb eljutni. Ehhez a folyamathoz egy nagyon nyugodt, stabil és tiszta teret biztosítok neked. Ez opcionális, de amennyiben szeretnéd, élményeid és jegyzeteid alapján megtervezem és elkészítem személyes keveréked (ennek ára az összetevők függvénye). 

Páros illatutazás

Különösen ajánlom ezt a lehetőséget akkor, ha valakivel, akit szeretsz és akiben bízol, mélyítenéd a kapcsolatod és kíváncsi vagy a belső világára, érzéseire. Fantasztikus élmény megtapasztani azt, mennyire máshogy, mennyire szubjektíven reagálunk az illatokra, és ez különösen hatékonyan növeli az empátiánkat egymás felé. Éppen ezért, nagyon szép és fontos élmény lehet egy ilyen utazás pároknak és barátoknak is. Biztonságos és stabil teret tartok majd nektek a folyamathoz.

Nőkkel való munkám

A virágok erőteljesen és tisztán képviselik a legszebb női minőségeket, s pont ezért nagyon erős segítőink abban, hogy mi is találkozhassunk ezekkel a minőségekkel önmagunkban, és fel tudjuk ébreszteni azokat. A különböző virágoknak nagyon egyedi karakterei vannak, így a témád, amivel a nőiségeden dolgozol, meghatározza majd, milyen esszenciával ismertetlek meg közelebbről. Szeretném a számomra leghitelesebb eszközökkel segíteni, hogy kapcsolódni tudj a méheddel és szíveddel, el tudj lazulni és meghalld, mit üzen neked. Női keverékeim egyikét magaddal is viheted, hogy egyedül is folytathasd ezt a szép és fontos önmunkát a mindennapokban. Bővebb infót a lehetőségekről a Nőknek menüpontban találsz. 

Személyes tanácsadás

Az aromaterápia kiegészítő, és bizonyos esetekben önálló gyógymódként is alkalmazható, függően attól, milyen tüneteid vannak. Természetesen nagyon fontos az orvosi diagnózis, és szerencsére az illóolajok a legtöbb helyzetben – a megfelelő szakértelemmel, minőségben és dózisban – akár egy komplex kezelésbe is beilleszthetőek. Testi-lelki szinten egyaránt hatnak. Rengeteg élethelyzetben az illóolajok az elsőszámú segítők, akikhez nyúlok (nem is kell mindig betegségre gondolni), arról nem is beszélve, milyen elképesztő örömet nyújt a használatuk. Ha konkrét problémád vagy kérdésed van, keress meg egy személyes vagy online konzultációra.

Tematikus workshopok

Egy workshop előnye a személyes illatutazáshoz képest az, hogy ilyenkor láthatod több ember zsigeri reakcióját és találkozását az illatokkal, ami túl azon, hogy kifejezetten izgalmas, erősíti egymás elfogadását, mélyebb megértését, és az empátiát. Erre a sokszínűségre és a megosztásokra helyezem a hangsúlyt, ami által erősebb, őszintébb kapcsolódások alakulhatnak ki a résztvevők között. Szinte azonnal láthatóvá válik az olajok lélekre gyakorolt hatása. Mindig mutatok többféle márkát, és elmondom a legfontosabb alapokat a biztonságos választáshoz és használathoz. Az aromaterápia tipikusan az a dolog, amit nem lehet az internetről igazán megismerni. Háromdében érezni kell. 

Együttműködések

Többször volt szerencsém megtapasztalni, milyen másokkal együttműködve, egymás munkáját kiegészítve segíteni az embereket egy folyamatban, legyen az elvonulás, női kör, vagy egy tréning, ahol a középpontban az őszinte kapcsolódás áll. Ha szeretnél illóolajokat építeni a folyamatodba, keress bátran és megbeszéljük, mik a lehetőségeink. 

 

Rólam mondták