A nő, aki rendszeresen virágokkal kényezteti magát, engedi, hogy azok aktivizálják benne a legszebb, legtisztább, legvonzóbb női minőségeket. Az aromaterápia betekintést engedett ebbe a világba, és egyfolytában lenyűgöz az ereje. 

A Happy Womb Rituals (Boldog Méh rituálék) megalkotásával arra törekszem, hogy minél több nőhöz eljuttassam a virágokban rejlő tudást és a rituálék gyógyító, oldó, transzformáló erejét. Úgy érzem, a mai rohanó életmódunkban ez a fajta gondoskodás hiánypótló  és esszenciális.

De milyen is egy női rituálé? 

Mély, oldó, lazító, szép, feltöltő, kényeztető, illatos, biztonságos.

A tér, ahová megérkezel, nyugodt, megtartó, és szeretettel vár rád. Fontos, hogy megérezd, te vagy a középpontban. Van időd ellazulni, megérkezni. A folyamat során pedig olyan valódi női részeid oldódhatnak ki, melyek a mai zsúfolt, rohanó életvitelünkben ritkán tudnak igazán kibontakozni, pedig biztosan szomjazol rá: érzékiség, lágyság, szépség, ellazult elégedettség, intuitív kapcsolódás, öröm…

A mai rohanó életmódunkban ez a fajta (ön)gondoskodás hiánypótló és esszenciális, valójában mindenkinek szüksége lenne rá. 

Miért járom ezt az utat?

Mióta része az életemnek a virágesszenciákkal való munka és a rituális tapasztalás, sokkal érzékibb, önazonosabb nőnek érzem magam. Ez az öngondoskodás és kapcsolódás egy olyan formája, amit nem tanítottak meg nekünk.

Arra törekszem, hogy napról napra egyre inkább vissza tudjunk térni a valódi női érzékenységen alapuló intuitív működésünkhöz, szépen és szeretettel oldva és átírva méhünk generációs és saját életben elszenvedett traumáit. 

Méhünk az elsőszámú erőközpontunk, fizikai és energetikai teremtéseink otthona, és nagyon fontos, hogy újra tanuljuk, új alapokra helyezzük vele a kapcsolódást. Ebben fantasztikus és erős segítők a virág esszenciák, a ceremoniális szívgyógyító kakaó, a ciklustudatosság, és a méhünk energetikájával dolgozó technikák. 

Szeretném visszahozni a rituálékat az életünkbe, hogy a belső munkának méltó teret adhassunk.

Azt tapasztalom, ha kellő gondossággal és hozzáértéssel alkotjuk meg a teret, megadva a tiszteletet, az oldódás, a gyógyulás és az öröm is képes sokszoros erővel megjelenni benne. Arra vágyom, hogy minél több Nő megtapasztalhassa, milyen csodálatos ilyen minőségben kapcsolódni. Ez tulajdonképpen nem kiváltság, csak valamelyest ismeretlen a hétköznapi rohanásban.

“If we could see the miracle of a single flower clearly our whole life would change.”– Buddha

Mire számíthatsz egy személyes alkalmon?

Leültetlek, körbeveszlek gyertyafénnyel, gyógyító zenékkel és engedem, hogy megérkezz. Kezedbe adok egy illatot, és szép lassan elkezdtek kapcsolódni. Érzéseket fog felhozni benned, emlékeket, képeket, érzeteket. Bemutatom neked a virágokat szép sorban, és látni fogod, melyiket szereted legjobban, melyikre vágysz nagyon, melyik szólítja meg a lelked. Vele fogsz találkozni hosszabban is, engedve, hogy hasson rád mindaz, amit képvisel. Segíteni fog téged abban, hogy elmélyedj azon a női úton, ami utána vár rád.

Többféle lehetőséged van, attól függően, hogy éppen mi az aktuális témád.

Személyes Női rituálé virág esszenciákkal, méhmeditációval, kakaóval és gyógyító zenékkel

Egy igazi nőközpontú rituálé, ahol te vagy a középpontban. Ajánlom ezt a lehetőséget mindenkinek, aki mélyebb belső kapcsolódásra vágyik a női oldalával, a lágysággal, a benne rejlő szépséggel, és szeretné napról napra egyre inkább visszaállítani az egészséges kapcsolódást a saját nőiségével. Segítő eszközeink tiszta, illatozó virágesszenciák, egy bögre isteni ceremoniális kakaó, méhmeditáció, méhmasszázs, és lazító, mélyen gyógyító zenék.

Erős érzelmi oldódás, megkönnyebbülés, ellazulás, találkozás az érzékiséggel, tisztulás, gyógyulás, öröm – ezekkel találkozhatsz ezen a személyes ceremónián, melyhez biztonsággal és szeretettel tartom neked a teret. 

Egyszeri alkalom is nagyon sokat tud segíteni, és inspirálni abban, hogy otthon is tudd folytatni a belső kapcsolódást. Női olajaim ebben a mindennapi öngondoskodásban szintén fantasztikusan tudnak támogatni.

Belső kert

4 alkalmas méhmeditációs munka a menstruációs ciklus támogatására

A női ciklus szakaszait és azok jellemzőit leginkább a 4 évszakhoz lehet hasonlítani, így a nők hormonálisan minden hónapban végigmennek a belső tavasz-nyár-ősz-tél folyamatán.

Ez a mi belső kertünk, és nagyon sokat tehetünk azért, hogy szépen tudjuk támogatni a különböző „évszakokat” illóolajokkal, gyógynövényekkel, meditációval és megfelelő tápanyagokkal. Ez azt jelenti, egyre inkább megtanuljuk a ciklusunkkal szinkronban élni az életet. Az alkalmat azzal a szakasszal kezdjük majd, ahol éppen tartasz, azaz ha például menstruálsz, a belső téllel indulunk. Nagy szeretettel segítem majd az utad belső kerted megszeretésében és ápolásában. 

A négy alkalom után sokkal tudatosabban fogod tudni támogatni a ciklikus női minőségedet a mindennapi életedben. 

Különösen ajánlom ezt a lehetőséget olyanoknak, akiknek nehézségei vannak a menstruációjukkal vagy ciklusuk valamely szakaszával. Fiatal lányoknak is kitűnő lehetőség, hogy már életük korai szakaszában is tudatosan kezelhessék és egyre inkább megismerhessék testük működését és nőiségüket.

Access Bars kezelés, női rituális keretek között

Az Access Bars®️ egy gyengéd és kellemes módszer, amelyet mára több, mint 170 országban alkalmaznak világszerte, öngyógyító folyamataink beindítására. 

A barok 32 energiasávból állnak, amelyek az agyon át és körben futnak. Ezek a barok bizonyos „bar pontokat” kötnek össze, melyeket a kezelés során finoman megérintek, miközben fekszel. Ezek a pontok az élet különböző területeivel és aspektusaival vannak összefüggésben, és az itt elraktározott blokkok szépen és folyamatosan oldódnak. 

Kényeztető ellazulást és erős energetikai és stresszoldódást várhatsz ettől a kezeléstől, ami egyben egy finom női rituálé is, a megalkotott térnek köszönhetően. 

Mivel itt nincs aktív önmunka, a hangsúly az oldódáson és ellazuláson van, így mindenkinek ajánlom, aki szeretne relaxálni és megtapasztani ezt a különleges technikát.  

Női visszajelzések

A Happy Womb rituals az
önmagát szeretni és támogatni képes, érzéki, vonzó, egyenes és bölcs nőt hívja elő és táplálja bennünk, ezért
született.

Nők, akik tanítanak és inspirálnak

A teljesség igénye nélkül szeretnék kiemelni párat a sok sok csodanőből, akiktől az utam során elképesztően sokat tanultam és akik munkája által nap mint nap inspirálódom és fejlődöm. Ők:

Feller Adrienne és Tobai Ágota, a Panarom alapítói, akik képzései által először találkoztam mélyebben az aromaterápiával; Kata Van van Doesselaar, akinél a Yin Jóga oktatói képzést végzem; Ronja Sebastian, akitől a jóni tojás használatát és megannyi női gyakorlatot tanultam az évek során; dr. Aviva Romm, akitől a könyvein és egyéb online anyagain keresztül elképesztő mélységben és precizitással tanulok a növények hatóanyagairól, és azok női egészségre gyakorolt hatásáról; Jumana Sophia, akinek az online kurzusa és technikája segítségével sokkal mélyebben kapcsolódom a méhemmel; Alexandra and Sjanie, a Red School alapítói, akik által először hallottam és tanultam mélyebben a menstruációs tudatosságról; Usha Anandi, a Wombenwellness alapítója, akinek az online anyagai rengeteget hozzátettek  ahhoz, hogy a ciklusszinkron életmódot az évek alatt a gyakorlatba ültessem; dr. Varga Zsuzsanna, a Funkcionális orvoslás Nőknek alapítója, akinek az anyagai szintén a ciklustudatosság útján járást segítik; Lazaridisz Georgina, a Health What Else alapítója, akitől a legbiztonságosabb természetes Termékenységtudat módszert tanultam; Sofia Sundari, akinek a kurzusain keresztül sokat tapasztaltam a női önszeretetről; Melissa Sanger, aki a Fundamental Feminine Wisdome podcast megalkotója; Vona Kitti, akitől az Acces Bars technikáját tanultam; és Diana Auroree barátnőm, akivel közösen tartott női köreinkért, a folyamatos támogatásért, jelenlétért, és utunk mély és őszinte megosztásáért mindig hálás leszek.